27.02.2009, 19:50 | #1 |
27.02.2009, 20:43 | #2 |
Gość
|
Re: BIK a spłata kredytu
mborow pisze:
--> Kredyt został spłacony przed czasem 02.02.2009 roku i do dzisiaj widnieje > informacje że nadal jest otwarty. > Słyszałem że mają na to 30 dni .. ale. Prawdopodobnie aktualizacja zostanie wykonana ze stanu na ostatni dzień lutego. Tak przynajmniej zaobserwowałem, nie wiem czy to wymóg. -- pzdr, MM http://finances.pl |
Narzędzia tematu | |
Wygląd | |
|
|
Podobne wątki | ||||
Wątek | ||||
Spłata całości kredytu - Witam, Obiło mi się kiedyś o uszy, że jak kredyt jest < 80kzł to mogę go spłacić w całości przed terminem bez dodatkowych opłat. Czy to... | ||||
spłata kredytu poleceniem zapłaty - Który z poniższych banków oferuje, a który nie, spłatę kredytu gotówkowego przez polecenie zapłaty? - PKO SA - Lukas - HSBC - GE Money Bank | ||||
Re: RENEGOCJOWANIE KREDYTU - Użytkownik "szczurwa" <szczurwa@gmail.com> napisał w wiadomości news:6f501693-0658-474a-9910-ca72257f4ae8@c36g2000yqn.googlegroups.com... >>... | ||||
Re: RENEGOCJOWANIE KREDYTU - On 26 Mar, 20:08, "MarekZ" <marekz_us...@irc.pl> wrote: > Jeśli na poważnie to płać raty dalej, nie podpisuj żadnych aneksów i tyle. > Wypełniaj... | ||||
Ubezpieczenie kredytu - Witam, mam taki problem : kredyt gotówkowy jest z ubezpieczeniem, które jest doliczone do kwoty głównej kredytu. Przykładowo - kredyt na 5 lat,... |