29.06.2014, 00:44 | #1 |
29.06.2014, 00:59 | #2 |
Gość
|
Re: Koniec z końcem
"zarząd komplementariusza" dacd2854-3d7c-49fc-baa7-d5d9327405cb@googlegroups.com : jak myślisz, DLACZEGO ustawodawca zmienił prawo : dopuszczając udzielanie porad podatkowych oraz : prowadzenie ksiąg rachunkowych przez analfabetów?! : jaki interes finansowy przyświecał sitwie rządzącej?! Pojęcia nie mam poza tym, że na pewno chodzi o pieniądze. -- .`'.-. ._. .-. .'O`-' ., ; o.' eneuel@@gmail.com '.O_' `-:`-'.'. '`\.'`.' ~'~'~'~'~'~'~'~'~ o.`., o'\:/.d`|'.;. p \ ;'. . ;,,. ; . ,.. ; ;. . .;\|/.... |
Narzędzia tematu | |
Wygląd | |
|
|
Podobne wątki | ||||
Wątek | ||||
koniec KK Polbank? - On 2013-06-28, RobertS <bob75@xpostx.pl> wrote: > na jakÄ zamieniÄ? mam jeszcze Citka do przelewĂłw (za pĹatnoĹci naliczajÄ > punkty... | ||||
Koniec 7% na 12M w FM Banku - "Eneuel Leszek Ciszewski" ji5jmi$etj$1@inews.gazeta.pl > że jeśli krótkie spodnie (dwie kieszenie z tyłu, trzy > z przodu, 100% bawełny) kosztują... | ||||
koniec mtransferu z KK - On 2011-11-30, Kamil Jońca <kjonca@poczta.onet.pl> wrote: >> A tymczasem w multi nadal karty mam widoczne, acz nie testowałem >> czy blokady... | ||||
Koniec miesiąca -- wiązanie końca z końcem czy z początkiem ;) - "Waldek" iuiqji$osv$1@news.onet.pl >> Od tego wszystkiego kręćka można dostać. :) Chyba >> kredytówką też można. Chyba jakąkolwiek można. Dzięki.... | ||||
monetto.pl - koniec! - u pisze: > "Działalność Monetto to de facto działalność bankowa. Cała reszta to > sztuczki > prawnicze mające tworzyć fikcyjne wrażenie, że to... |