![]() |
#1 |
![]() |
Narzędzia tematu | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | ||||
lukas - rachunek "oszczedzaj" - automatyczny przelew z konta - assembea@WYTNIJ.gazeta.pl napisał: > Nie mogę znaleźć tego w TOiP więc może ktoś mi tu podpowie. Chodzi o lukasa i > pewną funkcję ich e-konta: czy... | ||||
Co zamiast ING "Karta VISA przedpłacona ... o unikatowym kształcie." - Użytkownik "Friend" > Bardzo mi pasuje, są wpłatomaty, funkcjonalności dokładnie tyle ile > potrzebuję, cieszę się ze zdobyczy. ja cie rozumiem... | ||||
"umowa rachunku bankowego" czy "umowa konta bankowego"? - <zwyklyklientwieluzwyklychbankow1@op.pl> wrote in message news:7b19.00000289.4b2cb5a1@newsgate.onet.pl... ..... > kaloryfer, ale specyficzne... | ||||
PayPass - "od 10zł" albo "czytnik nie czyny" - Camis pisze: > Juz mnie cos bierze.. > > Chcialem kilkukrotnie placic za zakupu 5zl-25zl paypassem to albo za mala > kwota (od 10zl w zabce) albo... | ||||
mBank i "doradca doradzi najlepszy sposób zmniejszenia obciążeń" - Dostałem własnie od mBanku, gdzie mi wisi kredyt hipoteczny CHF (zaciągany przy kursie 2,48) zaproszenie do zgłoszenia się do najbliższego ich... |