24.06.2014, 11:58 | #1 |
24.06.2014, 13:05 | #2 |
24.06.2014, 15:11 | #3 |
25.06.2014, 01:30 | #4 |
Gość
|
Re: Karty Priority Pass w bankach.
W dniu 2014-06-24 21:37, osa pisze:
> W dniu 2014-06-24 15:05, luc pisze: > >> Na przykĹadzie mBanku (...) jak wyciÄli ubezpieczenia podróşne z kart >> (...) Platyny (...) > > Czy ja o czymĹ nie wiem? PrzecieĹź Visa Platinum nadal ma pakiet > ubezpieczeĹ do aktywnych kontraktĂłw kartowych. Jedynie nie moĹźna > wnioskowaÄ o nowe karty tego typu. Ale duplikaty/wznowienia/nowe w > miejsce zastrzeĹźonych wydajÄ nadal... obecnie na 5 lat! A M&M byĹo na kartach VISA czy MC? K. -- http://www.krystek.art.pl/ |
Narzędzia tematu | |
Wygląd | |
|
|
Podobne wątki | ||||
Wątek | ||||
Karty wirtualne - w jaich bankach - Mam pytanie czy poza mBank sÄ jeszcze konta z "dostÄpem z sieci" i karta wirtualnÄ ("przedpĹacanÄ ")? W tej chwili mam to w mBank ale boje siÄ... | ||||
Priority Pass - Hello, Gdzie moĹźna dostaÄ PP na jakichĹ rozsÄ dnych warunkach dla kilku osĂłb? (np. dla wĹaĹciciela KK i posiadaczy kart dodatkowych, albo... | ||||
Rozliczenia za Pay Pass - >>> Tak jak i terminale kart płatniczych, tak i terminale Pay Pass ktoś >>> musiał kupić i płaci za ich eksploatację. >>> >>> Kto pobiera, od kogo... | ||||
Karty kredytowe z cashback - w jakich bankach? - UĹźytkownik "spammtrapp" <spammtrapp@gdzieswsieci.pl> napisaĹ w wiadomoĹci grup dyskusyjnych:iffe5v$o5v$1@news.onet.pl... > W dniu 2010-12-29... | ||||
Placenie pay pass - Gotfryd Smolik news <smolik@stanpol.com.pl> writes: > Od czasu do czasu wtykam siÄ do dyskusji w kontekĹcie sposobu > autoryzacji, wĹaĹnie... |