![]() |
#1 |
![]() |
#2 |
Gość
|
![]()
"Q" <no@spam.org> writes:
--> Dziewczyna chciala zlikwidowac sobie konto w KB > w jednym z gdynski oddzialow - niestety dowiedziala sie, > ze musi oddac karte debetowa + kb karte - > - inaczej nie zamknie konta (?!). > > Konto bylo nieuzywane i obie karty sa gdzies na drugim koncu Polski > a zastrzezenie karty / powiedzenie, ze sie zgubilo obie ponoc nic nie dalo. > > Ktos przechodzil przez to? > Jak sobie poradzic z takimi paniami z obslugi? Wysłać poleconym na adres siedziby. KJ -- http://blogdebart.pl/2010/03/17/dals...-w-new-jersey/ Suma inteligencji na planecie jest stala, liczba ludzi powieksza sie. |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
#4 |
![]() |
#5 |
![]() |
#6 |
Gość
|
![]()
> I co wtedy ?
Wtedy bedzie miala nauczke na cale zycie ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
Narzędzia tematu | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | ||||
BZWK wydajesz i zarabiasz - podwyzka oplaty, likwidacja konta - Dnia Thu, 29 Dec 2011 15:51:11 +0100, Piotr GaĹka napisaĹ(a): > CzytaĹem wczoraj przysĹanÄ na piĹmie informacjÄ o zmianach w TOiP. CoĹ >... | ||||
Zablokowanie dostępu przez www do konta w banku - Dnia Thu, 12 Aug 2010 12:14:33 +0200, Piotr GaĹka napisaĹ(a): > To nie budzi Ĺźadnych wÄ tpliwoĹci. > Ja jedynie zasugerowaĹem jak by to... | ||||
Jak to jest ( po zamkniÄciu konta w banku )? - W dniu 2010-03-28 22:39, witek pisze: > ty to masz szczÄĹcie, > ja od trzech lat nie mogÄ siÄ doprosiÄ zwrotu na konto. > Mimo, Ĺźe nip-3... | ||||
Likwidacja lokaty w BSK - Witam Właśnie zlikwidowałem lokatę w BS ale pieniążków na koncie nie ma;( może szanowni grupowicze z doświadczenia podpowiedzą ile czasu trwa taka... | ||||
założenie konta w banku & kłopot z podpisem - chcę założyć konto z banku, jak wiadomo do tego wymagany jest podpis, a z tym mam duży problem, czy banki mogą robić z tym problemy lub nie... |