![]() |
#1 |
![]() |
#2 |
![]() |
#3 |
![]() |
#4 |
![]() |
#5 |
![]() |
#6 |
![]() |
#7 |
![]() |
#8 |
Go¶ć
|
![]()
ale jaka kara za co?
JA zrobiłem tak miałem konto wydajesz zarabiasz i konto oszczędno¶ciowe -zamkn±łem wydajesz zarabiasz a oszczędno¶ciowe zostawiłem - do tej pory mam do niego dostęp i żadnej "kary " nie zapłaciłem - do tej pory mam jeden darmowy przelew w miesi±cu z oszczędno¶ciowego które nadal mam i moge się na nie logować -- Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/ |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
#10 |
![]() |
Narzędzia tematu | |
Wygl±d | |
|
|
![]() |
||||
W±tek | ||||
BZWBK Wydajesz&Zarabiasz 3d-secure - Dnia Wed, 28 Jul 2010 16:20:36 +0200, Krzysztof napisał(a): >> Czy można wyłączyć jakoś opcję 3d-secure na karcie Wydajesz&Zarabiasz? >... | ||||
Rachunek Wydajesz & Zarabiasz - BZWBK - > ustaw inne kodowanie, bo w tekscie sa same 'krzaki' i trudno to czytac. Używam FireFoxa i to on pzej±ł kodowanie Unicode (UT8) w którym pisał... | ||||
BZWBK wydajesz i zarabiasz-czy mogę? - > czy w przypadku konta BZWBK wydajesz i zarabiasz mogę zrezygnować z > kartytak > żeby nie było prowizji? jak najbardziej ja nawet nie... | ||||
BZWBK Wydajesz&Zarabiasz - Daj spokój. Przy koncie, które dedykowanej jest zakupom BEZgotówkowym, za które się otrzymuje 1%, de facto zatem zarabia, kwestia bankomatów jest... | ||||
Konto Wydajesz&Zarabiasz w BZ WBK - karta dodatkowa? - Czy do konta Wydajesz&Zarabiasz mogę wyrobić kartę dodatkow±? Je¶li tak to ile? Alior do swojego Konta zakupowego wydaje do 4 kart. Czy zakładał... |